Bel IJkenbouw op 06 81577332 voor uw verbouwing!
badkamer

Badkamer / Toilet

U wilt alles weten over het verbouwen van een badkamer of toilet en de kosten die kunnen worden berekend? Op deze pagina geef ik u informatie over de prijzen die komen kijken bij de verbouwing of renovatie. Deze prijzen zijn niet eenvoudig op te geven omdat ze afhankelijk zijn van de omvang van de verbouwing.

Wellicht wilt u alleen een nieuwe douchecabine laten plaatsen of een hangend toilet of misschien gaat het wel om een compleet project met nieuw sanitair en een nieuwe indeling. Ieder project brengt andere prijzen met zich mee. Mijn jarenlange ervaring betekent dat geen klus voor mij te groot of te klein is. Ik hanteer badkamer verbouw kosten op maat zodat ik de verbouwing altijd kan afstemmen op uw wensen, eisen en budget.

Verbouwen voor betaalbare prijzen!

Ik richt me altijd op kwaliteit, service en eerlijke badkamer / toilet verbouw kosten. Dit betekent niet automatisch dat ik hoge prijzen hanteer. In tegendeel, de kosten om uw badkamer of toilet te laten verbouwen kunnen veel lager uitvallen dan dat u wellicht denkt.

Uw badkamer of toilet laten doen bij u in de buurt?

IJkenbouw doet de meeste werkzaamheden aan badkamers en toiletten in en rondom de volgende plaatsen: Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Huis ter Heide, Bilthoven, Hilversum, Soest, Soesterberg, Leusden, Achterveld, Hoevelaken, Nijkerk en Bunschoten Spakenburg. Maar ook daarbuiten is IJkenbouw actief, bel dus gerust als u buiten de regio Amersfoort woont!