Bel IJkenbouw op 06 81577332 voor uw verbouwing!
schuur

Garage / Schuur / Tuinhuis

Zit u er aan te denken om een garage, schuur of tuinhuisje te laten bouwen? Dan bent u bij IJkenbouw aan het goede adres.Al ruim 20 jaar ervaring in de bouw. De meeste garages worden aan de woning gebouwd, maar tegenwoordig worden er ook steeds vaker garages gebouwd naast de woning waardoor het meer een zelfstandig karakter en functie krijgt.

Afhankelijk van het type garage waar u naar op zoek bent is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan riolering of afvoer. Het is belangrijk om hier van te voren goed over na te denken omdat dit u later veel kosten scheelt als u achteraf wijzigen wilt aanbrengen.

Schuren en tuinhuisjes

Bij het bouwen van een schuur is het belangrijk u van tevoren te bedenken waar u de schuur voor wilt gebruiken. Wilt u de schuur bijvoorbeeld gebruiken voor het opbergen van fietsen of tuingereedschap of vindt u het belangrijk om hem voor andere doeleinden te gebruiken?  Het is mogelijk om een standaard schuur of tuinhuis te laten plaatsen maar ook maatwerk is mogelijk. Dit betekend dat ik aan de hand van een ontwerp de schuur of het tuinhuisje voor u ga bouwen.

IJkenbouw kan een garage, schuur of tuinhuis voor u bouwen helemaal volgens uw wensen. Voordelig, maar zeker met de focus op kwaliteit. U wilt niet na een paar jaar voor verassingen komen te staan, kies daarom voor een gerenommeerd bouwbedrijf.

Een garage, schuur of tuinhuis laten bouwen in Bilthoven?

IJkenbouw plaatst en verbouwd de garages, schuren en tuinhuizen in en rondom de volgende plaatsen: Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Huis ter Heide, Bilthoven, Hilversum, Soest, Soesterberg, Leusden, Achterveld, Hoevelaken, Nijkerk en Bunschoten Spakenburg. Maar ook daarbuiten is IJkenbouw actief, bel dus gerust als u buiten de regio Amersfoort woont!