Bel IJkenbouw op 06 81577332 voor uw verbouwing!
dakopbouw

Dakopbouw

Een opbouw of uitbouw zorgt voor een nieuwe verdieping op uw huis of pand. Een dakopbouw voor extra kamers, een beter oplossing is er niet. Wanneer u weinig tot geen ruimte hebt voor een aanbouw of een uitbouw, is dit een ideaal alternatief. Ook wanneer u wél beschikt over deze ruimte, is een opbouw het overwegen waard. Het zorgt voor veel extra netto ruimte en kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een dakterras voor een prachtig uitzicht.

Op ieder dak een opbouw

Ik ben gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van een opbouw op alle vormen daken. Een opbouw is bijna altijd mogelijk. Wilt u weten wat in uw situatie de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met mij op.

Ik vertel u graag meer en beantwoorden al uw vragen. Ik kan opbouwen in vele vormen en maten maken. Ik kan u als geen ander adviseren om tot de ideale oplossing voor uw woning te komen. Of het nu gaat om een oud of een nieuw pand, particulier of zakelijk, bij mij bent u aan het juiste adres.

Een dakopbouw laten plaatsen in Achterveld?

IJkenbouw maakt dakopbouwen in en rondom de volgende plaatsen: Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Huis ter Heide, Bilthoven, Hilversum, Soest, Soesterberg, Leusden, Achterveld, Hoevelaken, Nijkerk en Bunschoten Spakenburg. Maar ook daarbuiten is IJkenbouw actief, bel dus gerust als u buiten de regio Amersfoort woont!