Bel IJkenbouw op 06 81577332 voor uw verbouwing!
Uitbouw

Uitbouw

Tegenwoordig mag je 2,5 meter vergunning vrij aan- of uitbouwen. Stel dat uw woning 8 meter breed is dan zorgt u met een aanbouw voor 20 vierkante meter extra ruimte. Dat is een behoorlijke oppervlakte. Een aanbouw verschaft meer ruimte in uw huiskamer, slaapkamer, keuken of kantoor en vormt een fraaie, waardevolle toevoeging aan uw pand of woning.

Wat voor soort aan of opbouw u ook wilt laten bouwen, ik ben er om deze te realiseren. Ik kan de verbouwing geheel afgewerkt achter laten. Dit komt door jarenlange ervaring op dit gebied en daarom ben ik uw aangewezen partner. In de eerste plaats omdat ik vanwege mijn ervaring heel goed in staat ben om u te adviseren.

Mijn bedrijf kent de mogelijkheden en onmogelijkheden en zoekt altijd naar alternatieven. Daarnaast beschik ik over de juiste  middelen. Ook voor een badkamer verbouwen of een renovatie  kunt u bij mij terecht.

Volgens uw wensen laten uitbouwen

Als gespecialiseerd bouwbedrijf realiseer ik een verbouwing volgens uw wensen. Ik bespreken de mogelijkheden en geef uitvoer aan de plannen om uw ideale verbouwing te creëren. Mijn tarieven worden veelal als verrassend scherp ervaren. U bent van harte welkom om uw idee bij mij neer te leggen.

Een uitbouw laten maken in Amersfoort?

IJkenbouw maakt de meeste uitbouwen in en rondom de volgende plaatsen: Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Huis ter Heide, Bilthoven, Hilversum, Soest, Soesterberg, Leusden, Achterveld, Hoevelaken, Nijkerk en Bunschoten Spakenburg. Maar ook daarbuiten is IJkenbouw actief, bel dus gerust als u buiten de regio Amersfoort woont!