Bel IJkenbouw op 06 81577332 voor uw verbouwing!
dakkapel

Dakkapel

Als u uw zolder een nieuwe functie gaat geven dan kunt u overwegen een dakkapel te laten plaatsen. Het voordeel is onder andere het vergroten van de beloopbare ruimte en een zee van licht.  Met een kapel kan een donkere berging worden omgetoverd in een bruikbare extra kamer. IJkenbouw is gespecialiseerd in het plaatsen van allerlei soorten dakkapellen. Omdat ik niet werk met halffabricaat exemplaren maar zélf unieke producten op maat bouw, bent u altijd gegarandeerd van kwaliteit.

Met mij kiest u voor zekerheid, kwaliteit, service en scherpe kosten.

Elk type dakkapel is mogelijk

Het is mijn doel om u de hoogste kwaliteit te leveren. Ik denk graag met u mee en stel alles in het werk om aan uw verwachtingen te voldoen zelfs met de dakkapel kosten. Dankzij mijn uitgebreide netwerk zult u bij mij altijd vinden wat u zoekt. Ik kan uw dakkapel plaatsen in iedere soort en zorg zo voor een exemplaar dat volledig aansluit op al uw wensen.

Vanzelfsprekend draag ik zorg voor een prachtige afwerking. Indien u benieuwd bent naar alle mogelijkheden, sta ik u graag te woord. Ik kan u voorbeelden geven en met u mee denken. Zo kunt u een beeld krijgen van wat het beste bij uw eigen huis past. Wat zijn de kosten van dakkapellen eigenlijk? U kunt hiervoor een gratis offerte voor aanvragen.

Een dakkapel plaatsen in Hoogland?

IJkenbouw plaatst de dakkapellen in en rondom de volgende plaatsen: Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Huis ter Heide, Bilthoven, Hilversum, Soest, Soesterberg, Leusden, Achterveld, Hoevelaken, Nijkerk en Bunschoten Spakenburg. Maar ook daarbuiten is IJkenbouw actief, bel dus gerust als u buiten de regio Amersfoort woont!

Het plaatsen van een dakkapel

Ik kan werken op bijna ieder dak. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn in uw concrete situatie? Neem dan contact met mij op. Ik geef u graag meer informatie en beantwoorden al uw vragen.